SommerJazz 2016

21.08.2016 kl. 12:00 Osted Kulturhus, Lejre

Svingende jazzmusik med Six Foot Stompers og Henning Munk & Plumperne. Lækker grillmenu fra OstedSlagteren.

Ligesom sidste år, holder vi den 21. august kl. 12-18, sommerjazz ved Osted Kulturhus. Igen i år har vi lejet et stort festivaltelt på næsten 250 kvm. Det betyder at både musikken, baren og publikum kan være i samme telt. På den måde kan vi garantere at alle kommer til at sidde i tørvejr. Så du kan altså godt lade paraplyen bliver hjemme.

Vi får besøg af 2 dejlige orkestre, nemlig Six Foot Stompers og Henning Munk & Plumperne, som underholder os hele eftermiddagen.

Osted Slagteren serverer en lækker grillmenu, bestående af:
- Rødvinsmarineret kam af Lucullus gris.
- Hjemmelavede grill pølser.
- Nye kartofler i senneps-dressing.
- Kartofler med persille og peanuts i olivenolie.

- Broccolisalat med æbler og tranebær.

- Rucola salat med feta og melon.

- Brød, sennep og ketchup.

Der er sidde- og bordplads til alle og der er ikke noget med éngangsservice, vi spiser af rigtige tallerkener, knive og gafler.
Dagli'Brugsen står for salg af drikkevarer til yderst rimelige priser.
I år er det Herslev Bryghus der leverer fadøllet.

PROGRAM:
12.00-15.00 Lækker grillmenu
13.00-14.30 Six Foot stompers
14.30-15.30 Pause
15.30-17.00 Henning Munk og Plumperne

Vi har kun plads til ca. 200 mennesker, så du skal ikke vente alt for længe med at købe billetter.